Wednesday, February 3, 2010

AnGiN MaLaM..

salam n good day....

realiti kehidupan..lumrah hidup..takdir dan sebagainya..antara perkataan2 sememangnya femes...dari kacamata aku la..
walaubagaimanapun..memang aku akui semua tu benar..sebab apa yang kita nak x semestinya dapat..apa yang kita x nak kadang2 kita akan dapat...

ni angin siang..hehe..thanks wan 4 being my frenz dunia n akhirat..

malam2 yang sayu ni..aku nak g ambik angin malam di tepi2 pantai..huhu..x sabar nak g jerit kuat2 kat sana..
rasa cam puas kalau dapat luahan apa yang terbuku dlm hati..
ketika detik ini..aku rindukan semua sahabat2 aku..terasa macam nak berkumpul ramai2 malam ni..sambil bt bbq kat tepi laut n ambik angin malam..kan best??erm..sahabat2ku..jangan risau..aku sentiasa ada untuk korang..aku akan pastikan aku x kan lukakan semua hati sahabat2ku..blogger2..pelawat2 mari hayati satu luahan hati dari seorang sahabat saya..saya sungguh terasa..

BUAT TEMAN..

X TERASA BILA DIA PERGI,
TAPI SAYU BILA DIA X KEMBALI

MENCARINYA DENGAN HATI SUCI LEBIH INDAH
DARIPADA MEMILIKI TAPI X MENGHARGAI..
DIA DATANG TANPA SERUAN,
DIA PERGI TANPA ALASAN..

KEJARLAH DIA SEBELUM HILANG DARI PANDANGAN,
KERANA HADIRNYA ANUGERAH YANG TIADA BANDINGAN..

THANK YOU FOR THE GIFT OF...

PERSAHABATAN.

2 comments:

Ash Burn said...

Hi azrul, abg baru masuk blog kamu..bace entry kamu..yang best bace entry gunung..keep up bro..nanti ada masa abg singgah bace lagi...post yang lagi best!

azrul adnan said...

tq abg..blog ni suka suki je..