Saturday, January 30, 2010

Entah..

salam n good day..

ntah la nak tulis apa..tp macam rasa nak share ja apa yg ada dlm pala otak ni..
2 3 ari kebelakangan ni aku ni lain bebenor..org tido mlm aku tido petang..orang jaga siang aku jaga malam..

ntah la..napa aku letak gambar dia..

ntah tiba2 pk n rasa cam nak cuti ja seminggu untuk hilangkan tekanan
mustahil la kalau dpt cuti tu kan..

bersantai di tepi pantai..adalah percutian impianku..

ntah 2 3 ari ni..hidup aku memang x terurus dari segi..masa,study n bilik..
ntah kenapa..bila time free..aku selalu merenung masa depan aku..
tapi yang aku pelik...hari2 aku akan ckp x mustahil untuk aku dpt semua benda tu..tapi aku still x bertindak luar biasa..sebab aku dibelenggu oleh 1 masalah or 2 masalah mungkin..yang menyebabkan aku terbantuk untuk memulakan proses tuk aku sukses..

mungkin gambar ni sesuai ngan situasi aku sekarang

ntah kenapa..aku selalu diuji dengan masalah masa dan masa depan.. :)
jadual telah pun dibuat..tetapi still bermasalah sebab dalam 1 masa..kena buat 2 benda...tu yang paling tension..sebab dua2 perlu buat..
sal masa depan plak..aku masih berteka-teki sehingga suatu tarikh..
aku harap keputusan aku betul..aku berhak untuk menentukan hidup aku..cuma aku berharap keputusan aku betul dan x salah hitung..insyaallah..dengan berkat orang tua dan family..insyaallah aku akan berjaya..

maybe..ni la rupa lelaki bila mengeluarkan air mata..x senang untuk lelaki mengeluarkan air matanya..

ntah bila time sunyi n free...aku selalu terbayang2 orang yg aku sayang..n selepas tu kadang2 sampai mata masuk habauk...ntah la ter'emo' la plak..aku rasa setakat ni dulu..

2 comments:

NAJ HEBAT said...

haish! kesian fahrin.. haha

azrul adnan said...

kat farin je kesian..erm..ok :(