Tuesday, January 12, 2010

KonSerT aMaL TabUnG SiNaR PedULi

salam n good day..

enjoy n release tension tengok konsert mlm 8/1 ari tu..

jom tgk gambaq..tapi sory x clear!!


tiket free..thanks ayn..



aiman..akademi nasyid 1



alif af6



muslim voice..



yang penting aku dpt snap gambar ngan aiman..huhu

4 comments:

kamal fnd hashim said...

lain kali kalau nak release tension, cari permukaan keras yang rata, buat satu bulatan kecil berdiameter 6 inci. Tanda tengahnya seelok elok dengan warna merah sebesar duit syiling 50 sen. Duduk bersimpuh semacam duduk antara dua sujud mengadap bulatan tersebut.

Perlahan lahan tarik nafas dalam dalam. Tenangkan fikiran. Fokus kepada bulatan tadi dengan segala pancaindera. Lupakan bunyi sekeliling. Fokus kepada bulatan tadi. Yang lain sudah kabur kecuali titik merah ditengahnya.

Untuk mendapatkan hasil yang mantap,tarik nafas lagi sekali sedalam yang mungkin dan tengok tepat pada bulatan itu dan dummmm! hantukkan kepala sekuat kuatnya! lu kena beb!!he he he

azrul adnan said...

penantian berakhir..akhirnya seorang manusia yang bernama kamal fnd hashim..tampil memberi commnt..haha..walaupun tips dan cadanganan mu itu sangat baik..tetap ku berterima kasih..
apa khabar sekarang??
next month..22/2/2010..hari penentu azrul.. :)

kamal fnd hashim said...

khabar baik bro.

ni 22 feb ni ada apa ek?tunang? kawin? menduda?

kalau exam; lu beri yang terbaik bro! sekali seumur hidup lu tekan abis abis ek!

kalau hal lain; lu kena buat yang terbaik gak wok!

azrul adnan said...

cam na ngan office baru?ok?

bukan kawin,tunang..tapi azrul nak keja..kalau dpt offer azrul akan tima keje tu..n akan stop dari u..

harap kptsan ni btl..x da niat lain kecuali nak tolong family..

tuan kamal yg amat saya hormati..i just want u pray for me too..tq kerana comnt..tuan doa2 kan lah saya dapat job tu..