Wednesday, February 23, 2011

~ Masih Mencuba Untuk Bertahan..

Assalamualaikum and Good Day


Masihkah ada sinar untuk ku di kemudian hari?
Aku binggung!! Buntu..Pening!!
Ya Allah..Bantulah aku..

Aku sedar..aku sudah separuh perjalanan..
sudah hampir 2 tahun aku dah belayar di bumi Gambang ni..
hanya tinggal sikit saja lagi..

I Know I Can!
Positive Thinking is Half the Work..


Azab demi azab aku lalui..
seperti biasa..semester ni ada 2 subject yang agak merisaukan..
tak mampu untuk aku galas seorang diri..

CRE : Chemical Reaction Engineering
FM : Fluid Mechanics


Semoga aku lulus dengan cemerlang kali ni..
aku kena berusaha lebih keras,,!!

Ada yang mencabar!!

hei budak gmok... asik memain je ni... study laa.. naek kan CGPA tu. Fokus sket kat blaja tu.. asik complaint "susah blaja....."
Saya cabar kamu, result sem ni mesti cecah at least 3.8.. ble dpt kalu usaha lebey!



Salah satu Cabaran untuk aku..!! but this sem..aku target above 3 pointer..
hope akan tercapai..aminn

~ Terus Menanti..Terus Mnegharap..Terus Berharap..Terus Berusaha..Terus Maju..Terus Terang..Terus 
Menerus..Terus Menulis..Terus Terus Terus!!! 

7 comments:

Chef Aduka said...

Boleh ai buat!!!!tapi jgn doki berangan lebih la....pastu kurang2 main2 mesti boleh habih la!!!

azrul adnan said...

insyaallah..mudah2an..terima kasih abg CA..

apik pehe said...

wahhh..gud2..ader impian..teruskan dengan impian tersebut,,huhu

KhAiReDzAiMy said...

Jadikan cabaran itu sebgai pengukuhan diri... Percayakan kemampuan diri sendiri....

I Believe u can Do It !!!!...

azrul adnan said...

apik: mesti la ada..huhu..
wan:thanks a lot..

sea_lavender said...

gud luck~~

azrul adnan said...

thanks sea