Wednesday, December 1, 2010

~ Mabye yang Terakhir

Salam and Good Day

Alhamdulilah..walaupun kepenatan..tetap..masih boleh tersenyum..
agak bosan malam ni..fb aku tak da yang menarik malam ni..


~ will be at putrajaya on 2-5 Disember 2010

esok aku akan ke putrajaya..
aku masuk event Kenu Kebangsaan..
selama setahun lebih aku involve dalam sukan air (kayak)
maybe ni event or game yang terakhir buat aku..
kali ni  first time aku main time event or game..
kali ni juga..maybe yang terakhir buat aku..


~ kenangan training kat tasik taman bandar kuantan


aku mahu BERSARA..dari sukan kayak!
aku mahu cari sukan lain plak..
banyak lagi sukan yang blum pernah aku main..


~ boring kayuh kayak..kayuh mtb plak..hihi..


~ special pic..last day training at tasik taman bandar..

Wish me best of luck k..!!

8 comments:

KhAiReDzAiMy said...

ko try plak triathlon... ha.. ha..

azrul adnan said...

huhu..triathlon kena berenang wan oi..aku x mampu nk berenang jauh2..

sea_lavender said...

jgn la anggp ia mungkin kali terakhr~~hmm..tak best la bnyi ..
cm awak nk tgglkan je sume pe yg awk ske~~

azrul adnan said...

benda akan terjadi la sea...tht y i said like that..

apa yg kita suke..suatu hari kita mesti terlepas dan melpaskn ia jgak..

sea_lavender said...

erm..ye..tpi cm ne ek nak kate ..kte bkn mampu mnjangka ape yg akn berlaku..so hindari kemungkinan dalam hidup...mmg org akan kate kte kena ambik langkah selamat mahupun pe2 sbg persediaan namun kalau kte rse ianya blum tentu tak perlu la kuar word mungkin tu~~huhu (pe2 je merepek nie...wat2 fhm la)

azrul adnan said...

betul...tht y saya kata maybe..
sbb kita x tahu kemungkinan di hadapan kita..kita hnya prepare..
maybe..pasti jadi..pasti tidak jadi..hahaha

sea_lavender said...

pe2 je la..
sye doakn pilihan terbaik kamoo~

azrul adnan said...

ma kasih sea.. =)