Tuesday, April 27, 2010

PoSt MoRTeM SeM 2!!

salam n good day..

bila x free macam2 nak post...bila dah ada masa...terasa cam malas nak update blog..tapi yang yang penting..aku update jugak..hehehe...

tajuk cam x leh blah kan....ada plak post mortem..hahaha...
apa pun sem ni boleh tahan..
aku bnyk buat silap...
huh..rasa nyesal pun ada....
tapi benda dah lepas..so malas nak ingat..cuma kena ingat untuk buat perubahan pada diri aku untuk sem seterusnya..sem depan sem sukar bagi aku..aku x tahu aku boleh bawak atau tidak..
sem depan aku x kan seaktif sem ni lagi..sebab aku takut sangt ngan termodinamik n fluids n MEB..semua aku takut..sem 3 jam kredit..mati aku..
sem depan just fokus pada Rakan Muda n Kayak..lain aku rasa x nak dah.. :)

PERUBAHAN YANG WAJIB AKU BUAT!!!(untuk sem depan)

 1. BUAT TUTOR SENDIRI(x faham tanya)
 2.BUAT NOTES SIAP2..SETIAP BAB SETIAP SAUBJECT(wajib!!)
 3.PREPARE UNTUK TEST N QUIZ 200%(jangan cakap saja
 4.BUAT ASSGNMENT CEPAT2..(jangan tangguh2 dah)
 5.KENA STUDY MALAM2...(mesti!!)

aku rasa ni dulu..takut x mampu buat semua...
AZRUL..jangan tulis saja k!!JANJI aku!!!

6 comments:

ace said...

yeahhh!!!!
keep it up!!!

azrul adnan said...

thanks ace..

hara said...

wuhuu.ak xtersebot..
sedeh2..

azrul adnan said...

ateng ni selalu slh tempat coment..huh!!

jantan sikit..

hara said...

eh..yeke
bru tau.oke2.
ak belajar dr kesilapan dah k.

azrul adnan said...

:)