Friday, April 30, 2010

ThAnkS to aLL My HoUsEmAte.. I/15

salam n good day..
kenangan tahun 1..blok i 15

hope semua dalam keadaan sihat walafiat..
pejam celik pejam celik...
kejap je..dah hampir setahun aku kat pahang a.k.a kat UMP tercinta ni...
n hampir setahun jugak lah aku stay ngan housemate2 aku ni...
to yaser,syed,topik,taufiq,raff,bad n to zul(2 bulan kot)
thanks for everything k..
aku mintak maaf bnyk2 kalau aku da buat salah n silap selama aku berada dalam satu rumah ngan korang..
aku mintak halal makan n minum sepanjang aku stay ngan korang...
lepas ni..tegurlah aku kalau selisih..


yaser:thanks kejutkan aku waktu subuh..walaupun aku liat nak bangun..
topik:arh!!next sem aku x dgr lagi lagu mental ko..haha..ko ni suka bt keja pelik2..haha..tatoo..ish2..
taufiq:sory sebab selalu ambik beskal ko x mintak..huhu
syed:good luck syed..haha..kesian ko..x hbs2 g exam..
bad:tq sbb selalu bg aku pinjam moto..lalala
raf:hope ko berjaya bukak umah kebajukan kucing..haha..
aku selalu tapau kismis ko..halal k..haha..
zul:t dah bergelar cikgu..jangan lupakan kitaorang plak..skrng sombong eerr...haha..selalu2 la cntct melalui fb k..

11 comments:

syed said...

hahaha...tula..
ak rs mcm br jer lg msk ump ne...
korg de pape t contact2 ler.....

NAJ HEBAT said...

iye.. saya maafkan anda..

ace said...

same2 lah kite maap memaapi azrul...klu ade mkn mnum mintak halal,seday tinggal uma sane...nnt da xjumpe,contact2 ak azrul..
=( uwek3x..

Ecsenius said...

aku pn da jd sbagian dr anggota umah ko gak...xde pn nme aku..huhuhu

azrul adnan said...

syed:baru x baru sgt..dh sethn dok sini..
naj:aik??huhu tq..
ace:haha..kalau aku da ambik brng ko ke..mintak maaf k..haha..
chapix,ateng,fakhri,hafiz,amir n bdk bkg:hahaha..korang pun dh jd housemate aku...selalu sgt lepak kat bilik aku..sampai kacau2 aku tido..haha..aku mintak maap kalau da salah k...huhu

hara said...

huuu..same2 maap.
akulah pnceroboh pntu blkg umah ko..
msuk tnpa diundang selalu.hoho

azrul adnan said...

hohoho..aku lah suka ceroboh bilik ko..tuk print..

Anonymous said...

woihhhhh...maaf?. nnt ak prtimbangkn...hehehe! kidding ;p
no problem ar awok2..ke gane?? :D
lawa gmbar tuh..XD

azrul adnan said...

haha3..ni mesti topik..

raf said...

aku pn same, mintak halal mkn minum.. harap ko jadi pelajar pintar sem depan sebab dah byk mkn kismis.. :)

azrul adnan said...

amin..haha...