Wednesday, April 7, 2010

TraNS CaMerOn

salam n good day..

setelah kepenatan dan kesibukan..sempat lagi aku mengupdate blog..haha..
suasana di bilik aku n rumah jiran2 aku..nampak makin meriah dengan blog..
sorang demi sorang mula menjadi blogger..
good job teng,chapix,fakhri...
haha..trskan mengblog k!!
rajin2 la mengcomment..hahaha..
ni dah lari tajuk ni..

2-4 april 2010
tarikh bersejarah aku..sebab aku sambut birthday hari tu..then dapat plak panjat 3 gunung dalam masa 2 hari..
sejarah buat aku...yang bestnya...dapat jugak aku makan kek atas gunung..walaupun kek pisang!!haha..tp sedap gak..dalam xpdc tu ada yang buat aku happy n ada yang sakit hati..
tahun2 berikutnya..aku hope lagi boleh panjat gunung time birthday aku..huhu
MT brincang, MT irau n MT berembun(mision success!)
MT brincang second time aku sampai sana..
hebat bdk kecik tu..baru darjah 1..dh sampai puncak gunung berembun :)

next sem doakan aku dapat panjat MT kinabalu lagi..huhu
xpdc baru..tambah kawan baru..yang ni aku suka..setiap kali aku join any pgrm..aku akan dapat kawan baru..

then fb frenz aku pun akan bertambah..sbb main tag2...hahahha...eh!!bergurau plak aku..(tagline bdk nek gunung)haha..
malangnya..lepas mision berjaya..kitaorang x dapat nak pusing2 cameron..sebab masa dah suntuk..sebab masa jugaklah aku kelam kabut pagi 5hb..mana x nya..dengan prestation aku x siap lg prepare..macam2 x siap g..dah le penat baru sampai..terus aku cari buku english then buat..pastu pergi print then mandi trs g kelas..betapa penatnya aku sebab masa di cameron dah lari..huh!!masa lari sebab dak pompuan injrd time panjat gunung..so terpaksa la tunggu..
cakap pasal mision ni..disebalik mision aku ni..aku berjaya turunkan berat badan aku 1.05kg..hahaha..jadilah..pelik aku..naik 3 gunung..tp 1.05 je turun..huh!!
apapun terjadi..aku happy..but terseksa sekrng dek kerana test n assgnmnt n project n last one final exam..

4 comments:

NAJ HEBAT said...

feewiit!

buah tangan utk naj ade tak??
sampai hati tak bawak ape2..
hehe :P

azrul adnan said...

ada..bnyk..

Ecsenius said...

aku nk gak...haha

azrul adnan said...

mai bilik..ada bnyk ni..