Sunday, October 18, 2009

PESTA TANGLUNG CARNIVAL UMP 2009






huh!!semalam first time aku g tgk pesta kebudayaan cina..mula2 ingat nak g sat ja..sbb kononnya nak balik study n nak buat assignment..erm..haram..bila dah sampai sana..fuh!!rasa cam da kat china town..hehehee..macam2 ada..antaranya...







dan banyak lagi...selain tu..aku juga dapat tgk budak2 kecik bt persembahan wu shu n taici..n main yoyo..
aku x lepas peluang untuk cuba macam2 benda yang aku ingin cuba..antara benda yang aku cuba..ialah..



fuh!!susah main yoyo cina ni..ingat cam yoyo biasa tu ke??lilin tu ada maksud tersirat tau..



susah jugak nak belajar guna chopsticks ni...aku x lepas peluang wish untuk semua students ump..hehehe



aku letak lilin dalam tanglung tu supaya nyala..hehehe..kelvin:thanks coz ajar aku main yoyo..


p/s:t kalau ada g..cnfm aku g..untuk deepavali apa plak erk??dengar kata pesta cahaya??cam menarik...

2 comments:

TitanSuperbNium said...

wah...best2..best2..
nyesal x ikot azrul!!!
bile la dpt tgk lg bende2 mcm ni kan?

azz...RUL!! said...

boleh tahan la best dia...tp kalau dapat spent masa ngan gamily..time2 cam ni lagi best..btl x??insyaalah ada ja..kalau ada rezeki t ada la untuk naj..