Monday, October 26, 2009

XPDC gunung nuang

                                                           
 kawan baru aku..senior mekanikal
                                                                                        

                
fuh!!dapat jugak aku ambik gambar kat pintu gerbang ni..

my outdoor xtvt....i like it..
climbing...hiking..camping...cycling...raffing..n (kayaking)..hhahhaa..n etc


tahun ni..gunung nuang adalah gunung yg kedua aku daki..

aku memang suka sangat naik gunung...n hopefully..aku dapat naik gunung2 yg popular kat malaysia ni..
n one day..kalau di izinkan ALLAH..aku nak sgt naik gunung tertinggi di dunia..
antara gunung yg aku penah daki ialah:
gunung kinabalu
gunung ledang
gunung irau
gunung brinchang
gunung perlis,bukit paling tinggi kat perlis
gunung jerai
gunung mat cincang
gunung bintang
gunung inas
gunung bintang
gunung pulai,kedah bukan johor
gunung baling,gunung daerah ku..in kedah

n

gunung belakang umah aku..gunung dalam wang..hehehe..

aku bukan nak riak just nak share pengalaman or something ngan sapa2 yg penah naik gunung yg sama ngan aku naik..or maybe akan naik gunung yg penah aku naik..so leh la borak2 k..
aku teringin nak naik

gunung mulu
gunung tahan
gunung korbu
gunung senyum
gunung tebu
gunung ayam

n bnyk g la..

lg pun bnyk g gunung2 yg kat malaysia ni aku x naik..

p/s:fyi aku akan upload gambar2 n sijil yg aku dapat n ambik k..tunggu

1 comment:

TitanSuperbNium said...

wow..sounds great!!
rugi naj x ikot..
hehee