Wednesday, October 21, 2009

surprise birthday party naj...(salam perpisahan naj..moga ketemu lagi)

assalamualaikum n good day to all..


malam tadi(20/10/2009) berjaya jugak kami buat surprise birthday party untuk ko naj..


aku ingat ko dah tahu...rupanya x..tapi x pa kalau ko dah tahu pun..memang kami akan buat jugak..sbb aku dah tempah makanan..hehe..:)

sorry sbb aku terpaksa merahsiakan benda ni...dari ko..

tadi member2 pun sporting sebab sudi join..

aku harap relationship ni akan terus melekat kat kita semua..

4 dyna n eza...tq coz bnyak tolong dalam merancang party ni..

thanks 4 ilyasa,vignes n vekes coz sudi g beli kek..

yusuf pun..tq k sebab sudi tolong aku..


yg lain x ketinggal k..sudi datang n memeriahkan lagi birthday party ni..walaupun simple..

actually aku harap sangat birthday party ni jadi supaya naj boleh gtau kat semua sal dia dah nak kuar dari UMP..

sorry to all classmate again..because berahsia ngan korang sal benda ni..

atas permintaan naj..aku terpaksa la rahsia..setelah 5 ari akhirnya aku x payah lagi nak berahsia2..

akhirnya hajat aku tercapai kerana naj bagitau jugak kat member2 sal dia nak futere study kat UIA..ambik medic...


TAHNIAH naj..sbb dapat apa yg di ingini..

semoga cita2 terus dapat di gapai..

NAJ..aku harap ko x kan lupakan kami semua kat ump ni k..

ingat memori n pengalaman ko kat sini..

senang2 datang la melawat kitaorang...

t bila dah kat UIA,kongsi2 lah cita kat sana k..

dok sana cari kawan yang boleh bawak kita ke arah kejayaan tau..

cepat betul masa berlalu..baru ja nadirah pergi..sekarang naj pula nak ikut pergi..

ingat naj..


"ukhwah itu bukan tertakluk pada pertemuan..

bukan pada manisnya ucapan dibibir..

tapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya"
(Imam Ghazali)

p/s:kalau ada masalah jegan segan silu nak bgtau k..kami sedia membantu..insyaallah..

4 comments:

TitanSuperbNium said...

ya Allah, naj mmg terharu..
betul2 terharu..
thanks azrul..dah byk yg azrul buat utk naj..nak mintak maaf sebb nyusahkan azrul dan lain2..
trima kasih sahabat..

azz...RUL!! said...

never mind..small matter ja..naj..
naj pun bnyk tolong azrul..

TitanSuperbNium said...

hehe..ade masa naj jenguk kmu ye..

azz...RUL!! said...

ok...azrul tunggu k..