Tuesday, October 20, 2009

sahabatku..selamat jalan..!!




malam tadi(19/10/2009) tepat kul 11.45 nadirah berlepas dr KLIA ke mesir..
erm...sempat jugak call dia td sebelum dia nek flight..


kalau ko dah baca entry ni..call aku k..kalau dah sampai..bgtau la..
t leh kongsi pengalaman kat sana..mesti sonok kan dok kat negara orang..
mesir plak dah dekat ngan tanah suci..so kalau da masa tu..pergi la buat umrah ke..insyaallah..dengan izin ALLAH...t balik jgn lupa cendrahati or cendramata untuk aku..hehhee..dok sana jaga diri k..kalau dah jatuh hati ngan pak arab kat sana kenal2 kan lah kat aku k..hahahaha...

p/s:kalau la aku ada keta n x dak class mlm ni cnfm aku g KLIA malam ni..

1 comment:

TitanSuperbNium said...

huhu..kak dira sudah pergi..
kau pergi jua, setelah cinta ku ini membara..la...la..
haha..
naj nak tempah piramid utk kak dira bwk balik msia, haha!