Saturday, October 10, 2009

santai bersama KAMAL AFFANDI HASHIM!!


erm...luahan dan perkongsian ilmu..ikhlas dari saya..
malam tadi(9/10/2009)adalah malam yang tak dapat saya lupakan..why i said like that..it's because ni lah pengalaman pertama saya berjumpa dengan


penganalisis jenayah malaysia..encik KAMAL AFFANDI HASHIM..memang kelakar gila orangnya..muka serius ja..tapi bila dah jumpa ngan dia..aduhai..kelakar yang amat tersangat..huhuhu..malam ni..aku just pergi nak tengok dia dari dekat ja..


tut2 terpilih la plak jadi 'pelakon' untuk demostrasi..nasib badann....hahaha..tapi..aku happy sangat sebab terpilih dan bertuah..bukan apa..x senang untuk beramah mesra n belajar something yg berguna dari antara 1865(x silap aku la..)penganalisis jenayah dunia ni..4 information..encik KAMAL AFFANDI adalah satu2nya penganalisis jenayah melayu n wakil dr benua ASIA..fuh!!bangga betul bila dengar..dia seorang yang sangat professional..saya harap sangat dapat jumpa dia lagi..thanks kak FATMA,UMP,n lastly GOD..

13 comments:

Anonymous said...

yes bro,,aku setuju ngan ko,,en kamal ni mmg sporting gler,,aritu dia turun um,,ada forum,,aq teman member aku,member aku nk sgt bergambo ngan die,,aku teman la,,alih2,,dia bleh ragut beg aku,,terkejut gak aku,,pastu dia cakap,,amek la gambor ni,pose baik punya,,hahaa

azz...RUL!! said...

hahha..en kamal memang cam tu..ko ok lagi..aku lg la..siap kena bt demo jadi peragut n perogol..
ada patut dia kata aku muka ada macam muka peragut..aku sikit punya baik n i..hehehehe..

Anonymous said...

hahaa,,kalau ko nk tau,ni first time g talk die,,aku dtg pon without planning,,nak lepak kt library,tp library tutup coz deepavali,,tu yg aku singgah saje2 kt program tu,tup2,,baru duk 5 minit,stengah mati aku gelak,,dah la aku mmg suka gelak,,terasa rugi plak,kalau aku dtg awal msti lg byk benda aku dapat,,next time,,kalau en kamal buat talk kt um,insyaallah aku x miss,kalau ko nk tgk pic klakor tu,,kt lawat la fb aku ek,,,

azz...RUL!! said...

ok..aku pun sama cam ko..tapi aku len sikit...aku jadi peragut..en kamal yg pilih aku..dia kata muka aku macam peragut..cis!kurang btl..
bg la ko punya email kat aku..t aku add..leh kita tukar2 pengalaman..

ajim said...

ajim2112@yahoo.com.my

azz...RUL!! said...

tq

ajim said...

youre wlcome,,happy to know you,,

Anonymous said...

en peragut..
salam perkenalan..
pe pon mmg best ngan kamal affendi mlm 2..

azrul adnan said...

yup2..tau x pa..

Razif Radzi said...

Salam,
Jumaat ni beliau di AKademi Koreksional Langkawi dgn paperwork. pasti menarik....

azrul adnan said...

salam..wah..pasti menarik..syngnya..x dpt join..masih di pahang..
x pasti..tuan dah datang kuantan atau belum..sbb dia ada bgtahu akan ke kuantan bulan ini..

nabila nadiah said...

salam, tadi pagi encik kamal affendi dtg bagi talk kat UiTM Kampus Bandar Melaka.. saye sangat seronok.. x rugi kami datang.. memang betul, penat kami satu audi gelak sakan.. tapi die memang sangat mantap and easy going... memang rugi kawan2 saye yang tidak datang tadi...^^

azrul adnan said...

wasalam..wah..sungguh bagus..lama dah x jumpa tuan kamal..last jumpa rasanya..bulan 10 tahun lepas..alhamdulilah..tuan kamal bnyk tolong bgi semangat kat saya..saya sgt bangga ngan dia..kalau ada talk dia lagi..hope jgn terlepas..biar dia ulang perkara yg sama..agar kita x lupa walaupun perkara tu remeh..

lately..tuan jarang update blog..rindu dengan tulisan2 tuan kamal..