Thursday, November 12, 2009

KaWan bArU aKu..Tq FreNz..


naim nama dia..pandai orangnya..




sorang lagi tu nama dia faizul..rajin orangnya....


depa 2 orang ni baik sangat2 ngan aku..selalu tolong aku macam2..paling bnyk tolong ajar aku..hahaha..maklum la..aku ni kureng sikit..

aku harap..aku ngan hampa dua orang akan still kawan sampai aku habis ambik dip kat sini..bukan aku x mau sambung degree..aku nak tapi aku takut aku x leh bawak..n aku rasa aku nak keja dulu lepas dapat dip..

andai di takdirkan aku smbng degree kat sini lagi..aku harap hampa dua sudi lagi tolong aku..n berkawan ngan aku k..

kalau nampak aku buat salah or silap..tegur2 la k..
aku nak mintak maaf kalau x selesa berkawan ngan aku..aku memang macam ni..
AKU tetap AKU!!

p/s:ada lagi kawan baru aku..khas dua ni dulu..hehe..t aku cita lg sal life aku kat U ni..mesti la aku kena ada ramai kawan..kalau x jadi kera sumbang la..aku bukan cam tu..aku suka tambah kenalan..senang sikit..bt apa pun t ada orang kenai..senang sikit kan..lagi 1 x rugi kalau kita berkawan dengan ramai orang..x caya try la sendiri..haha..

2 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

weit...weit..kamoo..
kawan solihah~
nice blog...

Prof.Ir.Dr.Abu Zar said...

hargailah dan manfaatkan sepenuhnya kawan anda selagi hayat dikandung badan..untung azrul dpt kwn yg rjin..bkn cm a.abu, certain people je