Monday, November 2, 2009

MASIH ADAKAH PELUANG??

salam n good day..

ntah aku nak tulis apa..
serba salah di buatnya..


masih adakah peluang untuk ku??

YA ALLAH..ampunkan lah hambamu ini...
aku bersalah pada-Mu..
bagilah peluang padaku..

erm..adakah bila kita diuji kita akan terus kecundang..jika kita tidak dapat melawannya??
adakah masih ada peluang untuk ku sembuh dari penyakit ku??
apakah ALLAH masih mahu memberi peluang kepadaku??

aku memang hamba-Mu yang bnyk melakukan dosa..
aku berdoa pada-Mu ampunkan lah dosa2 ku..
berilah peluang pada ku...

aku takut dengan ujian-Mu YA ALLAH...
tolong lah aku.......

6 comments:

law said...

azrul..dimana de kemahuan di situ ada jalan utk kite...

asalkan kita ini sentiasa muhasabah diri..kita sedar diri..maka tebuskan segala dosa dgn bertawakal..berbuat baik..byk berdoa..

Samaada azrul ni dpt melawan nafsu buruk itu ka tak semuanya terpulang kpd diri sndri..

Ingat,hanya azrul saja yg mampu mengubah diri namun bukan org lain.. =]

azz...RUL!! said...

thanks a lot abg law..although abg law not a muslim..u still give ur advise to me...i very proud of u..

ajim said...

azrul,,ingatlah nikmat tuhan adalah anugerah manakala ujianNya pula adalah hadiah,,,

TitanSuperbNium said...

peluang sentiasa ada di mana2..
yg ni bukan utk azrul aja..
tp utk naj jge..
kat mne2 je theres always hv chances..
whether nak grab or not..
and dugaan n cabaran pon sentiasa ada..
jd kite kne tempuh walaupon susah!!
Allah nak uji kite pnye kekuatan, and Dia x kan uji klo kite x mampu, Dia uji sbb He knows our limit and kite mmg mampu..
so dont give up easily azrul n naj!
chaiyokk!!

law said...

welcome azrul..xnak kaitan smda abg muslim ka x..asalkn abg mampu..abg akn berikan nshat kpd siapa2 saja..
huhu..jgn rse abg nyibuk sdah..
=p

law said...

huhu..
welcome azrul..
abg akn berikn basihat kpd sesiapa saja selagi abg mampu..abg bkn kisah dia kaum apa or agama apa..k?
tp jgn rse abg nyibuk sdah.. =p