Wednesday, November 11, 2009

y???

salam n good day..


kenapa???
mengapa???
apa???

aduh...pening aku..

asyik2 terpk macam2 benda..

nak balik la..takut exam la..markah MATH la..nak g kursus x terpilih la...nak men kayak or x ka??erm...nak keja apa la..nak LI kat mana la..(baru sem 1 dah pk LI)hahaha...

kenapa??

kenapa bila kita nak something...x dapat..n kenapa kalau orang lain x mau...tapi dia dapat???
aku pelik dan hairan...

mengapa??

napa la aku bnyk pk sgt??
napa aku slalu memeningkan pala otak aku..dah la nak exam..
napa aku kena lalui semua ni..

apa??

apa aku nak bt??
apa yg perlu aku tahu??
apa yg perlu aku lakukan??


fikir....terfikir....memikir....????????????

3 comments:

she's ayn said...

kenapa??

kenapa bila kita nak something...x dapat..n kenapa kalau orang lain x mau...tapi dia dapat???
aku pelik dan hairan...

ko ni mengadu je keje
dah bukan rezeki kau xdapat benda tu nak buat mcm mana..mana tau rezeki kau bila kerja ke rezeki 4 flat ke mana tau kan?kalau Allah bagi kau semua habis tu org lain mcm mane?ko nih...

dah2 jgn cakap mcm tu lagi aku lempang karang jadi lempeng kau...

azrul adnan said...

jgn la lempang aku..t sakit cam na nak dapat 4flat??huhuhu

NAJ HEBAT said...

tu la..
mamat nih mmg ske tnye
knape, mengapa, ape, bla..bla..
byk la..
sume dah di settle kan oleh Allah, kite follow je..
insya Allah, sume baik2.