Thursday, October 21, 2010

Berlalu jua

Salam and Good Day

Akhirnya..ia berlalu jua..pergi jua...
alhamdulilah..minggu yang padat berlabuh jua..
tetapi! minggu depan kembali padat dengan 3 Test 1 Presntation
ermm..sangat sukar untuk meneruskan..tetapi ku gagahi jua..
dalam minggu ni..bermacam perkara yang berlaku..
ku harap ia tidak berulang lagi..
Kecewa dengan diri sendiri!
kerana selalu melakukan perkara yang tak sepatutnya..
sampai bila ia akan terus diulangi..?
aku sendiri belum ada jawapannya..

Semoga aku kuat menempuh semua ni..
penantian bakal berakhir lagi setahun++...

7 comments:

sea_lavender said...

bgus la telah brakhir~
so lebih bersedia la dgn bakal anta tempuhi pula kali nie...
jgn lakukan perkara yg tleh mengecewakan diri sekali lg~~

azrul adnan said...

insyaallah..mudah2an ia x akan berlaku lgi..saya malu dgn diri sendiri..doakn saya untuk next week pula..n good luck jgak pda kamu..

KhAiReDzAiMy said...

Sekarang ni mulakan dengan perkara yg lebih baik dari sebelum nie.. Past is past... Tinggalkan segala kekecewaan lampau... Teruskan masa depan nie dgn sesuatu yg berfaedah... Muhasabah diri... Insyallah.... Pasti berjaya... Good Luck for Test...

sea_lavender said...

Insya-Allah...
xpe,relax... kekecewaan mengajar kte ke arah usaha yg berdouble2 so kte akan dapat hasilnya bila telah lakukan sebaik mgkin..
sekali gagal bukan brmkna selamanya kan??~~thnkx 4 the wishes~~
hehe all out~~

azrul adnan said...

wan:insyaallah..mudah2an..doakan aku k..masa lampau akan mengajar kita untuk meneruskan hdp pd masa akan datang..

sea:a'ah..kekecewaan kalau di lihat dari sudut lain..mampu memjadi motivasi yang paling bgs..tetapi..biasa la..saya insan lemah..take time untuk kembali bersemngt..mudah2an..saya dapat pelajari sesuatu drpd kekecewaan itu..gagal bermakna..Dia mahu kita usaha lagi..tapi saya risau kerana mungkin perkra itu berlaku lagi..walaupun telah berusaha dgn sendiri.. hihi all out k!

sea_lavender said...

haaa sedar pun anta tntg erti kekecewaan itu ye~~
sye pn lemah tpi gagah n kuatkan juga diri ni..Alhamdulillah br ni sye de juga dapt hasil yg terbaik.. jd rse kebnggaan pd diri sndiri...
tpi bukan la ujub huhu~~
don'worry la~~ u can do it~~

azrul adnan said...

alhamdulilah..bgs la..
harap saya juga akan dapat hasil yg baik nanti..
saya hanya follow je..lagi setahun x sabar nk hbs stdy.. :)