Wednesday, November 3, 2010

~ Cemburu Buta

Salam and Good Day

Malam yang dingin...Hujan dibumi Gambang..
Hujan Ribut ku redah jua..
Dari Library ke Bilik..Rejah jeee...huhuhu

Tiba2 rasa cemburu..sebab ada orang tengok wayang tak ajak..haha
Dia memang tak ajak sebab adik dia ni dok jauh dari dia..
Kalau dok dekat..kalau tak bawak jugak..memang kena belasah la..
seronok yee..tengok wayang cita rise of the mummy ngeee
tak pe2..nanti adik dia g KL..wajib tengok wayang jugak..huhu

Hati gembira sebentar sebab ada orang tu postkan makanan untuk adik dia..
tapi hampeh..tak boleh makan pun..huhuhu..
nak tengok apa yang di post??
ni haaaaa...

abg iwan dan abg pojie

popcorn and mineral water..ngeee...
orang mintak KFC..popcorn yang dapat..
dah tu kena plak share ngan kak naina..huhu..

p/s: saja malam2 entry happy2 sikit.. kui3..

4 comments:

=) said...

hahahhaa.. adoi.. cemburu buta rupanya si azrul ni. aish, cancel la nak ngorat.
okay, jgn tido lambat2 nanti dapat dark circle bawah mata, baru betul2 mummy tu :P

azrul adnan said...

hahaha..x da lah..saje saya hiburkan hati yang gundah gulana ni..
ermm..tu lah..x dpt nk tido sebab selalu layan tenet..

=) said...

layan tenet rupenya(as in internet kah or bertenet as in merendek? hehehehhe)
buat apa kat internet tu?

azrul adnan said...

hahaha..x bt pape pun..cam ni la..blog..fb..newsppr..