Thursday, November 11, 2010

~ Hari Ini

Salam and Good Day


 mood : serabut

errmmm..kepalaku runsing..keliru..pening2 and etc
dek kerana soalan exam yang kepayahan tu..
ngeee..boleh buat kepala aku mereng macam ni!!
lagi serabut bila pikir pasal result..ermm..
cnfm2 la pointer aku tak naik sem ni..ermm
pening2..dua hari ni..mood aku asyik moody and down je..
asyik terfikir perkara yang tak berapa penting je..ermm


mood : sedih

errmmm..teringat kat mak plak..mentang2 tadi mak call..
alahai..rasa mcam nak balik jumpa kawan2 blah sana plak..
sob2..asyik teringat kedah..tapi malangnya..
cuti sem kali ni..amat pendek buatku..
jadual aktivitiku sudah makin penuh..ermm

sedih sebab aku tak leh jawab exam tadi..
hari ni dua2 paper aku hancur berkecai..
masih ada 2 lagi paper..dua2 subject killer..
hope tak hancur lagi..kalau tak..kimsalam ja la siap2..ermm

sob3x..sebab malam ni fb aku sunyi tak mcam biasa..
setiap kali on9 mesti gelak sorng2..dek kerana geng2 fb gengstar ada..
tapi malam ni semua tak on9..kecuali aku and kak naina..
ermm..yang paling sedih..ada orang g Thai..g holiday..tinggalkan aku..huaaa


mood : happy

dalam sedih2 aku ada gak perasaan happy..
alhamdulilah..happy la jugak..sebab 3 paper dah habis..
lagi dua ja lagi..ermm..tak sabar nak habis cepat2..

planning aktiviti aku dah makin pack..huhu..bestnya..
macam2 dah plan..tapi..kita hanya merancang..
Jika kata Ya..maka Jadilah..kalau tidak..sebaliknya..

Happy la jugak..sebab sem 3 dah nak habis..huhu..
Happy la jugak..sebab tahun ni bakal beraya di kampung orang..
(sedih tak balik beraya kat umah...first time tak balik time raya)
Happy la jugak..sebab masih ada orang yang sudi ambik berat pasal aku..

p/s: (Happy la jugak)...sebab..mood masih tak stable..huhu

4 comments:

d_LA said...

have a nice day :) g00d luck on ur xm !

azrul adnan said...

thanks d_la
u too..
have a nice day k.. :)

law said...

serabut@sedih@happy semua di kawa; oleh diri sndiri...

Matang dlm mengurus prsn sndiri akan bwkkan diri ke arah yg lebih baik dn mgkn ke arah yg lebih happy...

azrul adnan said...

yup..memang sume benda kita yang kawal sendiri..

hope so..kalau dh matang..or pandai urus prsaan sendiri..memang hebat la..mesti la x da prob..pndai sembunyikan n etc..saya masih lemah..