Thursday, November 4, 2010

~ Tadi Cemburu Sekarang Sayang

Salam and Good Day

Firstly!!...Alhamdulilah!!
Tadi saje2 cemburu..sekarang bertambah sayang..kui3..
suke3x..sebab dapat something daripada insan baru..


Tokoh-tokoh besar islam sepanjang zaman and La tahzan Jangan bersedih

to my blogger friend (sea_lavender) finally!!
Saya dapat jugak buku tu.. :)
alhamdulilah..syukur..
i will read later after i get it =)

To My Dear Brother
I Wish you all the best in your life..I also behind you..
I always for you..Thanks for being my brother..
and Again..I always will say Thanks for You..

10 comments:

sea_lavender said...

owh tahniah~
terus xjadi la nk bg pd awak kan..
kuikui~~erm bgus la nti khatam ye..
sye ni pun xkhatam2 lg hehe..
coz sye pn 1st edition kot...
kre awk pnye tu latest la..
sape je yg bg tu...bgus la...
beruntung btul la awk~

azrul adnan said...

Eh..siku buruk kang..huhu..x da la..gurau je..
insyaallah..yg tu 3 edition..
insan baru tu adalah abg angkat saya..alhamdulilah..saya beruntung kali ni..untung jgak sbb saya kenal awak.. :)

sea_lavender said...

ala membatalakn niat nk bg je~ so xbg lagikan so xburuk la kan...kuikui~
erm sye pn xpsti paling latest bpe~~
untung la awk..eh kenal sye xuntung ape la..bgus la abg angkt tu~~
haa insan lelaki yg br awk kenal tu famous kew~~coz cam familiar je d kaca tv sbgai motivator~~tapi xthu la btul ke X~

azrul adnan said...

huhu..x pe2 dh dpt pahala..sbb niat baik..nk bg buku pd saya..huhu
alhamdulilah..actually saya dh kenal abg angkat saya tu dh 2thn lbh..cumanya bru thn ni jumpa dia..
abg angkat saya bkn motivator..
dia x famous lah..huhu

=) said...

its a good read. my mum ada buku tokoh besar tu. tapi kat m'sia la. i baca pon when i was there ari tu.
hmm... anak-anak zaman sekarang patut ajar dari kecik baca buku2 islamic cam gini selain dp baca comics je. baru la membesar dgn bijak cam kita2 ni. =P hehehheheee.. betul kan?

azrul adnan said...

owh..erm..saya blum bca lagi..best x?mesti best kan??
kat melbourne mesti lg bnyk bhn ilmiah yg best2 kan..??huhu
yup..didiklah bakal anak awak dr kecil k..skrng manusia makin pandai..makin cangih..dan makin segalanya..

Hisyam Muhibah said...

sudah dibaca nanti, buatlah ulasan dalam blog ni.. tak perlu tunggu habis baca sampai kulit belakang.. asal ada topik menark, kongsikan dengan kami semua.

azrul adnan said...

insyaallah abg hisyam..
mudah2an kita sama2 dapat ilmunya..

=) said...

takde anak lagi, but that's my aim. kena didik anak from dalam kandungan lagi :) insyaAllah.

azrul adnan said...

mudah2an..ia berhasil..amin..