Wednesday, November 3, 2010

~ I Miss You All

Salam and Good Day


i miss you all

Mak!!
Doakan yo k..yo dah nak exam ni..ermm..
Sedih betul..Raya Haji ni tak balik raya kat umah..
Yo rindu nak makan ketupat and laksa mak buat..

Kak!!
Nanti yo buat apa yang kak mintak tolong tu k..
Yo harap kak dapat tolong yo..
Jaga along and adik elok2 k

Baya!!
Semoga terus tabah dan sabar
dalam menjalani kehidupan yang mendatang..
Suatu hari detik kebahagiaan itu akan muncul..
Yo pasti..Teruskan berdoa..

Abang Ngah!!
Terima kasih sebab banyak tolong yo..
Nanti bila yo dah selesa dengan kehidupan yo..
Yo tak akan lupa jasa2 abg ngah
Semoga cepat dapat jodoh

Abang Fadil!!
Jangan leka dengan Duniawi
Semoga cekal dan tabah dalam mengharungi
alam pekerjaan..alam persahabatan..dan alam remaja
Yo sentiasa mendoakan abg fadil..

Nadia!!
Adik..Jaga mak k..
Abg sentiasa doakan adik..
Semoga adik dapat ganjaran dari Allah 
setelah apa yang berlaku pada adik..
Allah pasti merancang sesuatu yang lebih baik untuk adik..Pasti!

Along!!
Along..belajar rajin-rajin k..
main..main jugak..belajar betul-betul..
Bagi masuk U..
Balas jasa Umi dan Abah along..
Jaga adik Along k

Adik!!
Pak Tam sayang adik..
Jangan Nakal-nakal..
Pak Tam rindu adik..

16 comments:

KhAiReDzAiMy said...

soooo Sweeeeet....
Insyallah... contoh insan yang sentiasa mngingati keluarga... Syurga akan sentiasa menantiMu.....

azrul adnan said...

thanks..haha =)

law said...

All the best of luck will come to all of your family members becos of you..God will know that.. =]

azrul adnan said...

hope so..thanks my dear borther..

hatim hernandez said...

sabaq2..taun depan ade lagi raye.hoho!
sedeh lak aku bace post ko neh.aishh:)

azrul adnan said...

eermm..hope leh jumpa ramadhan lagi..
haha..sedih ke??
just pesanan dan ucapan untuk family aku je tu..

sea_lavender said...

hmm bgus ingtan buat fmily tersyg~
smmg kluarga tunjang kekuatn sbnr~..
Insya-Allah...truskan pupuk nilai sakinah pd keluarga utk kebahagiaan penuh keharuman~ =)

azrul adnan said...

alhamdulilah..mudah2an..Allah makbulkan doa saya untuk family saya..saya inginkan keluarga yg damai dan bahagia..itu saja..

sea_lavender said...

benar..kedamaian akn muncul bila adanya nilai sakinah yg bernilai dan dihargai sesama~ Insya-Allah...
moga kebahagiaan bersma keluarga slamanya..hingga hujung nyawa...

azrul adnan said...

amin..cukuplah hanya sedetik sebelum semuanya musnah dan berakhir..kerana yang datang sememangnya akan oergi..saya hanya mampu beroda..detik itu akan muncul suatu hari..

sea_lavender said...

btul setuju dgn pe d luahkan tu~
wah puitis bahasa..tapi byk typing errors nie~tett..hehe sye fahm sibuk2 nk membalas komen2 la tu ngegege

azrul adnan said...

puitis pun dah hilang sbb salah eja..kalut sgt nk bls komen..tu la jadinya..huhu

sea_lavender said...

haha cam tu la plak..
xpe2 teruskan perjuangan dgn kepuitisan bahasa tu ye~~
ngege ade ke word tu ek~

azrul adnan said...

huhu..stngh org x minat nk puitis2 ni..tp..ikut je apa hati kita nak..kalau nk berpuitis..puitis je..huhu

sea_lavender said...

yeke..org xske tu ..
tak nk memahami jiwa sndri la tu~~
xpe2 mari kte mndalami diri sndiri...
dgn penggunaan bait2 yg puitis nie...hehe

azrul adnan said...

setgh org la..kdng2 org suka..tp yg x trlalu brpuitis sgt la..yg ringan2 simple2 dan yg org fhm..huhu..
yup..mari kita lakukan..apa kata hati..huhu..