Saturday, November 6, 2010

~ Keterujaan

Salam and Good Day

Alhamdulilah..hari ini masih menjadi milikku..syukur kehadrat Ilahi kerana masih memberiku peluang untuk berubah..errmm

Entry kali ringkas sahaja..kerana aku hanya ingin mencuba sesuatu yang baru..
Detik ini aku sedang meng'update blog usang ni dengan menggunaan iphone4..sungguh teruja.. Kui3.. Thanks kepada insan baru kerana hadir dalam hidupku dan memberi peluang kepada ku

ngeee..

me with iphone4

P/s: i will upload pic later..(dh upload but just only 2)

~ kini ku sedang mencari ketenangan abadi dan akan menikmati keindahan Allah s.w.t

9 comments:

=) said...

wah, ada iphone4 ek? cool gila! tunjuk gambar nanti

RAFHAN ~peace~ said...

baru beli I Phone ke DR?

f.f said...

wah3..ttbe teruja gk nih~ XD

Putera Azri said...

Good Day to U too...

suka wording kt bwh ni ..

"HiDuP BiaRlaH BerBaKti, WaLaUpuN TidaK diPuJi..
sememangnya tidak salah jika kita membantu sesama kita..dan janganlah mengharapkan sesuatu balasan setelah kita membantu..
"
sedang cuba mengikhlaskan diri w/pun kkadang agak sukar sbb kita hnya insan biasa...:D

NAJ HEBAT said...

sabar sabar dan sabar.


i phone 4?

fulamak!

azrul adnan said...

=) saya dah upload..slmt melihat..kui3

azrul adnan said...

raf: x lah raf..pinjam je..kui3 bocor rahsia..aku x mampu lagi..

azrul adnan said...

ff: huhu..bgs2..

azrul adnan said...

thanks :) lumrah abg..memang kita manusia x sempurna..biasa la kan..good luck.. :)